Home

Cursussen via het internet

Ik heb gekozen om cursussen te geven via het internet omdat iedereen dan kan beginnen wanneer hij of zij wilt. Bovendien kan ik meer persoonlijke aandacht bieden dan in groepsverband. Voor mij is het prettig dat ik op deze manier mensen in heel Nederland en België kan bereiken.

De diverse cursussen bestaan uit ieder uit 10 lessen en je kunt telkens na 10 lessen besluiten om door te gaan of te stoppen. Voor voorbeelden over de inhoud klik op cursussen.

Misschien heb je al eens een cursus gevolgd of veel gelezen of ben je zelf bezig geweest en denk je dat het misschien beter is om direct naar een gevorderden cursus te gaan. Ik pleit ervoor om bij mij te beginnen bij het begin omdat de invalshoek van de basis dermate verschillend kan zijn dat er later problemen kunnen ontstaan met het begrippenkader.

Voor de eerste les wordt gevraagd om geboortedatum, tijd en plaats. Ik maak dan van jou een horoscoop, maar ook van bijvoorbeeld je kinderen, man, vrouw, vader, moeder, collega et cetera  waarmee je aan het werk gaat. Met die horoscopen in de hand wandel je dan door de cursus.

Wekelijks stuur ik lessen op en geef aan de hand hiervan huiswerkopdrachten. Na afloop van de cursus hebben de deelnemers dan een boekje. Er wordt huiswerk gegeven uit de eigen horoscopen en aan het eind van de cursus blijven altijd een aantal lessen over om enkel te oefenen.

Kosten € 150,00 voor 10 lessen.
 
Na ontvangst van betaling gaan we direct beginnen.


Desiree van Zoomeren